Till Stockholm

Idag åkte jag, Alex och Kevin till Stockholm. Inte på några roligheter, nä jag skulle skriva över mitt gym kontrakt till nån kvinna. Det kändes konstigt att komma tillbaka till Sundbyberg. Jag hade inte vart där sen vi flyttade. När vi kom fram till gymmet visade det sej att kvinnan hade ont i magen och inte kunde komma.
Men som tur är räckte det med att jag skrev på ett papper. Efter det gick vi in till hemköp och köpte fika till tågresan hem.
Sen tog vi pendeln till upplansväsby och sen upptåget till Gävle igen. Men tåget gick bara till Skutskär så där ifrån fick vi ta buss...



                                            Puppy Love


         
                                                       Lite bilder från Pendeln


                                         Sen efter mycket resande kom vi äntligen hem!


Allahelgon

Idag gick vi på gudtjänst klockan 11:00, efter gudtjänsten gick vi till en blomsteraffär och köpte en krans till morfars grav. Sen tog vi bussen till skogskyrkogården och gick till morfars grav. Det var fint där, och det kändes bra att gå dit. Jag hade inte vart där sen morfars begravning.


                                      
                                             Kevin Risto vid gammelmorfars Ristos grav


           
                                                                  Vi morfars grav


Efter vi vart vid morfars grav, när fötterna var som isbitar tog vi bussen till Valbo köpcentrum. Jag behövde köpa en vinteroverall till Ellen nu när det börjar bli så kallt. Jag hade bara en timme på mej och hitta en så jag sprang runt som en galning.
Mitt iallt så kom Kevin bort, jag trodde David hade honom och David trodde att jag hade honom. Han stog inne på Coop och kollade på leksaker, helt oberörd. Även om han bara var borta nån minut, så kändes det som en evighet.

Tillslut hittade jag iaf en overall till Ellen, den ska tydligen vara vind och vattentät. Den är ganska tunn, men expiditen sa att nu kan dom få overallerna ganska tunna och ändå är dom varma. För att barnen ska kunna röra på sej. Få se om den håller vad den lovar..

 
Ellens nya overall från Name-it, 699kr kostade den, hoppas dene bra bara


Hallowen

Igår hade vi Hallowen mys hemma hos mamma och pappa. Först åt vi middag, sen såg vi filmen om Tingeling



Den var charmig och gick hem hos barnen, sen sprang Kevin runt i sin pumpadräck.

                   



Ellen lekte kuragömma med sin mormor...

Sen dansade dom massor, och sen var dom  helt slut... 


                   
                                                          En riktig mysig dag var det!!

RSS 2.0