En helt kass dag

Idag bestämde vi att åka ut till Valbo och handla mat på Coop och handla lite grejer på Ikea. Vi tog bussen dit och gick och plockade lite grejer inne på Ikea. Sen gick vi till resaurangen och då märkte jag att jag hade glömt min plånbok! Och det jobbiga med det var att jag hade lånat David bankkort för jag har tappat bort mitt. Så nu var vi där på Ikea utan bankkort, men som tur var hade David lite pengar i sin plånbok så vi kunde äta iaf.







 
Ellen hittade en cykel som hon älskade, det var inte lätt att få bort henne därifrån


Sen när vi skulle åka hem så fortsatte problemen, tydligen får man åka inte med sms-biljett från Valbo. Så buss chafören sa att vi måste betala så David betalde med dom pengarna som vi hade kvar. Men det saknades 6kr så busschaffören ville att vi skulle gå av.. För 6kr!! Vad är det för fel på folk igentligen?? Vi visste ju inte, men tillslut fick vi åka med. Ellen var helt trött så hon skrek hela bussresan hem. Nä bättre dagar har jag haft. Får hoppas på att imorgon blir bättre, då ska vi eventuellt åka till Knivsta för Lovah ska ha kalas..


Sammanfattning

Jag är verkligen skit dålig på att skriva i min blogg, men nu har jag lovat mej själv att jag ska skriva minst en gång i veckan. Men allra helst varje dag! Det har hänt ganska mycket sen jag skrev sist, när var det igentligen jag skrev sist??
Vi tar väl det viktigaste, alla i familjen har haft vattkoppor utom jag. Tillochmed David fick det...

 
                             Ellen med Vattkoppor                                              Kevin hade det jobbigt med sina vattkoppor..


Kevin fick en infektion av sina vattkoppor så han fick spendra lite tid på sjukhuset men efter att han fått antibiotika ett tag så blev han bättre.

                                                   


Sen har Kevin fyllt 4 år!! Kan inte fatta vad fort tiden går, nyss var han ju bara en liten plutt. Och så har David klippt hans hår och senare vill vi fixa dreads på honom. Min lilla snygging!!

                            



                             

RSS 2.0