24/5-10

Morgonen började bra, när jag skulle slänga sopor fick jag vätska från soporna på mig så jag kommer lukta sopor hela dan.
Sen när jag var påväg för att lämna barnen så cyklar en av fröknarna förbi och frågar om jag glömt att dagiset har planeringsdag så det är stängt!
Så dom fick snällt följa med mig till skolan till deras morfar kom och hämtade dom där.
Andra lektionen hade vi frågesport så vi fick frågor om sånt vi lärt oss sen januari. Jag kommer ju aldrig på svaret när jag ska svara snabbt och alla kollar så det var ingen höjdare.
Nu väntar jag på att sista lektinen ska börja då vi ska redovisa ett arbete men det jobbiga är att jag var sjuk en dag och en i min grupp skrev ihop det och det stämmer inte alls så det är helt knas.
Sen har jag det där arbetet kvar som jag måste göra..
Och jag är hungrig!!
Idag känner jag mig väldigt posetiv... Men helgen var helt bra :)



I helgen var Sarah, Lovah och Leiah här, det var super mysigt. På fredagn var vi på stan och på kvällen hade vi mys och såg på film och på lördagen var vi i Boulongersskogen hela dan och hade köpt med oss mat så vi åt där.
Igår var vi först i kyrkan och sen åt vi hemma hon mor och far min.
Jag laddar upp bilder från helgen senare eller imorgon eller när jag nu får tid..

 


Kommentarer
Postat av: Sofie, Mamma till Dylan

Hej! Jag vet inte hur man gör det på blogg.se.Jag har ju blogspot, så det är helt andra inställningar :( Tyvärr så kan jag inte hjälpa dej, men om du går in på designadinblogg.se så hittar du kanske någonting

2010-05-24 @ 16:25:33
URL: http://dylansmamma.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0