God morgon...Eller?

Jag har just vart och lämnat barnen på dagis och nu sitter jag i skolan och väntar på att vi ska börja.
Idag har vi prov i social omsorg.
Jag har inte hittat nån ro att plugga så jag vet inte alls hur det kommer gå. Jag har ju pluggat men inget fastnar.

Blä jag mår inge bra, jag vaknade inatt och hade skit ont i bröstkorken och kunde knappt andas. Nu e jag bara yr men jag måste göra provet...

Vi höres!

Ghost Whisperer

Idag började säsong 5 av Ghost Whisperer!
Helt sjukt bra, äntligen har Melinda fått barn och serien har blivit ännu bättre :)David är på reaggefesten och jag är hemma, hehe som vanligt.
Jag har inte lyckas plugga på provet så jag vet inte hur det kommer gå.

Nära livet....

Igår var jag och Nattis på teater, vi såg en pjäs som hette Nära livet. Den var bra och var baserad på en gammal svartvit film av Ingmar Bergman. Jag skulle vilja se filmer faktiskt!Teater är inte som bio, vi hade köpt läsk och choklad men det var jätte svårt att öppna utan att dra till sig massa uppmärksamhet. Synd att det är så dyrt med teater för det var ju kul.

Idag är det reagge-fest på rockbaren, jag skulle vilja gå för det är så sällan det händer nå kul i Gävle. Men grejen är att jag har prov imorgon och så måste vi fixa barnvakt. Men det kanske är värt det för det var skit länge sen jag och David gjorde nått tillsamans. Vi får se hur vi gör.

Lördag 17:e Aprill

Idag tog vi det lugnt hela förmiddagen, vid 12-tiden tog vi en promenix till Dollars. Vi köpte läsk och lite annat gott, efter det gick vi till parken och barnen lekte lite. Sen gick vi hem och gjorde mat och nu håller jag på att baka en jordgubbspaj. Jag har aldrig bakat paj förut så det här kommer bli intressant. Jag lägger upp bild och recept sen :) Ni får ursäkta mina korta inlägg men som jag förklarat förut så är tangentbordet paj så det tar 1000år att skriva. Här kommer en bild på Kevin när han kämpar för att komma upp för en uppförsbacke.

Första glassen i år!!


Torsdag Datum: ?? Aprill nått

Asså nånting har hänt med min blogg, jag hade skrivit ett långt inlägg men när jag försökte ladda upp en bild i inlägget så försvann det!! Jag fattar inte hur man lägger upp en bild i inlägget!! Åh varför måste dom ändra såhär? En otekninsk som mig fattar ju inget då :( Men iaf då tar vi allt igen: Igår ringde en tjej ifrån Stigslunds älderboende jag ska dit på interljuv så förhoppnings vis kommer jag att jobba i sommar :) Problemet är bara att vi diskuterade olika datum när den där interljuven skulle äga rum. Och självklart smart som jag är så klottrade jag ner alla datum så nu vet jag inte vilket datum vi bestämde... Men jag har mailat henne och frågat och förhoppningsvis svarar hon fort för ett datum som jag skrev upp var imorgon!! Igår var Ellen hos tandläkaren och det gick super! Igår var jag på utvecklingsamtal för Kevin och det gick också bra. Ska försöka mig på att ladda upp en bild igen, önska mig lycka till! Nej det gick inte, postar den försig då!! Åhhhhh

Solresor

http://www.solresor.se/en/kampanjer/bli-resereporter/resereporter/ Jag tävlar hos solresor om en resa till solen! Klicka på länken för att tävla.

Påskmiddag

Idag har vi ätit påskmiddag, det var gott. Sen gjorde jordgubbspaj och det var gott det med!
Nu ska vi börja gå hemåt med barnen så vi hinner mysa lite innan det är dax att sova.
Nu är frågan vad ska man syssla med under lovet??


Ses!

Glad Påsk

Glad Påsk alla!
Igår sov jag och barnen hemma hos mor och far, vi var uppe till sent och jag vaknade vid 08:00.
Men konstigt nog kände jag mig piggare än jag gjort på länge!
Vi ska snart kila iväg till kyrkan sen blir det påskmiddag här.
Pappa ska åka bort så därför tar vi påskmiddagen idag.
Jag har ett långt lov framför mig och det känns så skönt.


RSS 2.0