Ny bikini

Igentligen gillar jag inte bikini till små barn men det finns en bikini som jag tycker är hur söt som helst och nu är den Ellens :)

     
Så söt med en liten kjol, Ellen var helt förundrad över att hon fick bada med kläder.

Alex och Ellen

      

Sarah, Lovah och Leiah

Här kommer lite bilder från när tjejerna var här, men jag tappade bort min kamera i ett dygn så Sarah har mer bilder dom laddas upp när jag fått dom av Sarah.


Boulongersskogen








På väg till kyrkan delade alla barn paraply



Resten av bilderna kommer när jag fått dom av Sarah


24/5-10

Morgonen började bra, när jag skulle slänga sopor fick jag vätska från soporna på mig så jag kommer lukta sopor hela dan.
Sen när jag var påväg för att lämna barnen så cyklar en av fröknarna förbi och frågar om jag glömt att dagiset har planeringsdag så det är stängt!
Så dom fick snällt följa med mig till skolan till deras morfar kom och hämtade dom där.
Andra lektionen hade vi frågesport så vi fick frågor om sånt vi lärt oss sen januari. Jag kommer ju aldrig på svaret när jag ska svara snabbt och alla kollar så det var ingen höjdare.
Nu väntar jag på att sista lektinen ska börja då vi ska redovisa ett arbete men det jobbiga är att jag var sjuk en dag och en i min grupp skrev ihop det och det stämmer inte alls så det är helt knas.
Sen har jag det där arbetet kvar som jag måste göra..
Och jag är hungrig!!
Idag känner jag mig väldigt posetiv... Men helgen var helt bra :)



I helgen var Sarah, Lovah och Leiah här, det var super mysigt. På fredagn var vi på stan och på kvällen hade vi mys och såg på film och på lördagen var vi i Boulongersskogen hela dan och hade köpt med oss mat så vi åt där.
Igår var vi först i kyrkan och sen åt vi hemma hon mor och far min.
Jag laddar upp bilder från helgen senare eller imorgon eller när jag nu får tid..

 


Sommarkläder

Vi har hämtat ut kläderna som vi beställde från Lindex.
Här är dom:
           
          
           
           

Frukost på balkongen

Idag åt jag och barnen frukost på balkongen. Det var hur mysigt som helst och riktigt varmt.
Vi provade en ny Oboy med Daim i men den var inte lika god som den gamla vanliga ;)
                
                 
                 

Just nu är barnen här utanför och leker och jag ska röja upp i köket sen går vi nog till parken och hänger reten av dagen.
Imorgon kommer Sarah,Lovah och Leiah =D

Pyjamas från Lindex

               

Jag köpte en pyjamas till Kevin från Lindex. Jag tyckte den var så söt med små dinosarier. Kevin gillade den så då blev jag glad :)

Min lilla Ellen

     
Just nu ligger min lilla sjukling och kollar på Barbie och diamantslottet. Haha, vad annars?
Imorse efter jag hade vart och lämnat Kevin på dagis gick jag och Ellen och la oss igen.
Det var skönt för vi var båda trötta.

Igår ringde jag till till kvinnan på Stigslundshemtjänst hon sa att hon inte visste hur mycket tider dom kommer att ha i sommar men jag ska allafall gå 2 dagar intruduktion så jag kan jobba om det finns tider.
Sen pratade jag med PFV och sa att jag hade vart på APU på Flemmingsgatan och att jag ville jobba i sommar.
Hon skulle prata med dom som rekruterar sen skulle dom eller hon ringa upp mig.
Så kanske lyckas jag få nått till sommaren.

Ellen äter glass på balkongen

    

18/5-10

      

Idag efter lunchen åt jag och Ellen glass på balkongen det varb hur skönt och mysigt som helst. Jag spelade in några videor på Ellen. Jag ska försöka få upp dom på bloggen imorgon.

15:00 Gick vi och hämtade Kevin på dagis sen gick vi till Stenebergsparken. Mariama och Feleicia kom dit och var med oss ett tag. Det var skönt ute men sen blev det lite kallare och då gick vi hem. Men vi var där 3 timmar iaf.
Nu ska vi snart äta middag sen kanske jag går över till Mariama men jag får se.


En bild från Stenebergsparken idag..


John Blund?

            
            

Nu har John Blund vart här, både Ellen och Ariel sover. Men jag har inte tid att sova, jag har 3 skoluppgifter som jag måste jobba med...
Så det är väl bäst att börja.

Allergi

               

Just nu sitter sessan min och kollar på Barbie och diamantslottet. Hon har fått allergi så jag sitter och väntar på att vårdcentralen ska ringa upp. Ellen är helt svullen under ögonen, det syns inte så mycket på bilden men lite. 

Idag hade jag prov i omvårdnad, det gick inge bra men kanske räcker det till ett G.?.?

På fredag kommer Sarah, Lovah och Leiah hit det kommer bli så trevligt. Nu var det flera månader sen vi träffade dom..


 

Ett roligt inlägg om städning och massa gnäll

Jag håller på att städa förfullt, det går faktiskt ganska bra.
Det jag har kvar är att dammsuga i storrummet och moppa, idag har jag även tvättat massa kläder.
Så jag lär sortera tvätt och hänga in i garderober också.

Helt tråkigt att praktiken är över men nu får jag iaf mer tid med barnen igen :)
2 veckor kvar av skolan sen har jag lov i typ 2 veckor sen måste jag komma på vad jag ska göra för jag får ju inga pengar från csn. Vi kommer gå i konkurs så det blir väl soc sommarskola om jag inte lyckas få nått jobb.
Imorgon ska jag ringa hon på hemtjänsten och säga att jag äntligen fixat en räfferens. Om jag får jobb där blir det inte fören i slutet av juli men kanske kan man få lite timmar innan. Annars blir det att gå till soc
Yes life is greet, hm jo det är det men ibland trampar man i en uppförs backe.
Nu när jag ändå gnäller kan jag passa på att gnälla lite till. Jag har så mycket grejer i skolan som jag inte är färdig med. Jag är osäker om jag kommer få betyg i alla ämnen och då blir det riktigt jobbigt!

Så nu är är jag färdigt med att gnälla. Imorgon ska jag till skolan igen, sen på eftermiddan ska jag hem till Mariama. Hon ska hjälpa mig att plugga till provet som jag ska ha på torsadg. Hon har redan läst kursen så hon kan ju det här hon :)

Nä! Nu måste jag fortsätta städa.. Men jag slänger in två bilder ifrån igår när vi var på Max och hittade en hoppborg.








Lindex

Klickade hem lite sommarkläder till barnen från Lindex. Eller rättare sagt kläder till Kevin. Ellen har så mycket sommarkläder men en klänning fick hon iaf.
Dom här kläderna kommer hem till mig oss om ungefär en vecka :)






426kr kostade allt inklusive frakt så det var riktigt bra :)

Jag sitter på bussen, jag och Nattis ska ...

Jag sitter på bussen, jag och Nattis ska köpa grejer till grillgrejen. Det märks att jag är sjuk jag känner mig alldeles svag och skakig. Imorgon ska jag till praktiken så då måste jag allt klara och handla. Jag har bakat en hallonpaj som vi ska äta när vi kommer hem


Städning på G

Jag har just vart och lämnat barnen, dom fick en ganska generös sovmorgon. Men dom är ju så himla morgontrötta så det var skönt för dom.
Till frukost åt vi risgrynsgröt som David hade gjort innan han åkte till praktiken. Vilken lyx!

Är det nån som vet hur man ändarar textstorleken i bloggen?? Min är så himla fet och ful! Jag vill att den ska vara smal och nätt ;)

Idag när jag kollade vad det skulle bli för väder på lördag såg det ut som att det skulle vara uppehåll :) Yes! Det skulle vara skönt om det slapp regna..

Nu är jag så less på att vara förkyld se det finns inte. Imorgon måste jag gå till praktiken, om jag missar nå mer får jag inte godkänt och måste göra om allt..

Nu måste jag städa, vi får ju massa gäster på lördag..






En bild på oss ifrån Valborg 


Nu har jag krypit ner i sängen. Jag tänk...

Nu har jag krypit ner i sängen. Jag tänkte ta och sova lite. Jag kommer behöva vara hemma ifrån praktiken imorgon med. Jag orkar ju bara sova, eller sitta och ta det lugnt jag klarar aldrig tempot på praktiken när jag mår såhär. Men jag känner iaf att jag är på bättringsvägen så på fredag får jag iaf gå dit. Men då har jag missat 3 dar och det känns jätte dumt. Nä godnatt på er nu!


Aj aj

Är jag den ända som inte har smakat den nya marabou med polkagris?? Jag såg också att det kommit en ny rulle med smak av cocos. Till helgen vill jag smaka dom 2..


Jag har så sjukt ont i mina läppar! Varje gång jag öppnar munnen så spricker det på sidan.. Inte skönt kan jag bara säga.

Kevin kom just hem, han har vart ute och lekt med Kewin. Nu förtiden springer han runt själv med sina kompisar. Det är konstigt hur fort han blev stor. Bara sådär.

Varning för flummig video


Just nu prövar jag att blogga via mobilen...

Just nu prövar jag att blogga via mobilen. Lite onödigt kanske med tanke på att jag sitter vid datorn men jag ville prova. På lördag blir det fest :) Vi Ska gilla så självklart ska det regna på lördag. Men så kan det va


Lite kort

Jag har skrivit ett blogginlägg via mobilen, ska bli intressant och se om det dyker upp!!
Haha, känns som jag inte är tillräkligt teknisk för att klara en sån grej.
Jag är dunder förkyld vilket är jobbigt för jag missar massa av praktiken...
Jaja nu ska jag fortsätta städa i köket.

RSS 2.0