Klassfest och Tomteland

                                                              Klassfesten
I fredags var klassfesten alla var så fina. Men jag hade känningen från Carros fest. Hade inga pengar på att lägga ut på nya saker tyvärr...


 En bild på mig innan klass festen

Vi åt god tacos och snackade skit och hade det allmänt trevligt..

Men eftersom att jag skulle upp tidigt för vi skulle till tomteland stannade jag inte så länge..



                                                        Tomteland

På lördagen vaknade vi tidigt och gjorde oss i ording seb gick vi till bussen som skulle köra oss till Tomteland.
Bussresan tog 2 timmar och den gick bra.
                   
                   
                                              Barnen i troll-stolen

Det fanns mycket roligt där bla roliga föreställningar, och så fanns tomtens släde där


När vi blev hungriga gick vi och åt på en restaurang, det var god mat där men alla mina pengar försvann där. Asså med det menar jag att det var dyrt..

Vi hade en riktigt trevlig dag!



I söndags hade vi en trevlig advents frukost med varm Oboy med grädda. Efter frukosten gick vi hem till mor och far. Mamma hade bakat Lussebullar och dom var riktigt goda.
Vi gick ner till stan för att kolla på stan.

     Påväg till stan med mormor och morfar

Alex klass hade ett stånd på stan och själv klart var jag tvungen att ha en bild på henne..
                        

 

Jag har helt enkelt haft en bra helg!


Har nyss vart på stan

Jag har precis kommit hem från stan, jag köpte pappakaksdressen som jag sa att jag skulle köpa till Kevin. Det roliga är att dom ska vara ute på Lucia så jag provade den när han hade utekläder på sig. Han såg ut som en Michellin-Gubbe.
Mamma köpte en Kardigan till Kevin som han ska ha på julafton, med skjorta och slipps också så klart..

Han kommer bli så stilig, men nu måste jag springa och fixa mig till klassfesten...

Klassfest ikväll

Jag har precis haft min första lektion.. Just one left to go!
När jag slutat ska jag träffa mamma på stan, jag ska låna pappas kamera för jag vill ju ta lite bilder på klassfesten så klart!!
Och så tänte jag gå till Lindex och köpa en peppakasdräkt till Kevin. Jag tänkte köpa denna för jag tycker den är så söt :)

Ellen har en peppaksklänning som var lite stor förra året så i år passar den perfekt..


På klass festen som har 60/70 tals tema ska jag ha samma klänning som jag hade på Carro och Elins 60-tals fest. Jag vet inte om det är så 60-talig men den får duga.

Nu ska jag iväg och ha data!!

Trasig diskmaskin =(

Jag sitter i skolan och har just haft dagensa första lektion, idag slutar vi 14.00 istället för 16:00 så det är skönt :)
På luchen måste jag börja jobba på alla arbeten som jag inte är klar med. Shet det är så mycket nu..
Och igår gick diskmaskinen sönder så nu är det bara att börja diska förhand igen. Det är jobbit när man är van med att ha diskmasin.

 

Hur ska jag klara mej utan min kära diskmaskin??

Imorgon är det klassfest men jag vet inte om jag ska gå än, för igår var vi och storhandlade så nu finns det inga pengar till att betala klassfesten med. Men ska fråga om det är ok att betala imorgon.

 


Pizzzza

Igår så bakade vi en god pizza med köttfärs och annat gott. Jag har typ inget att berätta då jag bara har vart hemma och vart sjuk.
På lördag åker vi till tomteland, det kommer att bli roligt. Jag ska försöka få tag i en kamera så jag kan ta lite bilder. På fredag ska vi ha klassfest men vi skulle betala in pengarna idag men jag var ju inte i skolan så jag vet inte hur det blir..

 Det var gott med Pizza

 

Snart kommer Alex hit och passar barnen för jag och David ska iväg och strohandla...


Lördag

Igår hämtade jag och David barnen tillsamans, Ellen ska ha utvecklingssamtal snart och fröken vill att vi ska ta det på en morgon vid 9. Jag är ju i skolan då alla dagar men isf skippar jag en lektion på morgon. Utecklingssamtal vill jag inte missa.
När vi hämtat barnen gick vi till rödakorset där köpte vi pärlor med pärlplattor och såna där pluttar som man sätter fast i en platta. Och två par skor till Ellen. Allt gick på 95kr så det var jätte bra :)
Sen skämde vi bort oss och åt pizza, sen på kvällen fick barnen besök av Martin och Matilda. Dom busade och lekte så som barn ska göra.
När dom hade gått hade jag och barnen myskväll, men jag gick och la mig tidigt typ vis 21:00.

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, kanske kanata bort till Erickshjälpen för jag behöver nya pocketböcker.  Ja vi får väl se vad det blir av idag.

En ny dag men samma problem

Jag har precis haft vård lektion då vi matade varandra, det var nå nytt att bli matat. Hehe man har ju blivit det förut men då var man så liten satt man inte kommer ihåg nått..
Snart ska jag ha datalektion, jag hatar data det känns så onödigt och jag hatar Excel och all den skiten. Men jag måste gå för jag måste få G på data...

Klockan fem ska vi gå till Kevin och Ellens kompisar och leka lite. Det blir nog roligt!

Idag kom barnbidraget men försvan lite fort bort igen.. Betalde folk jag var skyldig och Comhem räkningen. Igår fick vi brev från försäkringskassan och dom ska bara ge oss 1/3del av det vi brukar få fram till Januari. Inte en chans att vi kommer att klara oss utan dom pengarna. Så då blir det att gå att tigga pengar hos soc igen :(
Gu vad jag hatar det.. Men vad kan man göra om pengarna inte räcker till??




Liten update

Igår så var vi och fikade på Kevins avdelning på dagis. Dom hade bakat gott bröd och så kunde man lägga på gurka/tomat/paprika. Barnen hade bakat bröder så då blev det extra gott. På kvällen tog jag ett varmt bad och läste i min pocketbok.

Idag var hela klassen helt flummit och garva åt helt konstiga saker, så det var som det var. Efter skolan gick jag hem till Carro och drack årets första glögg och åt italienska skorpor. Var inte där så länge för hon skulle iväg på bio och se 2012. Hon får berätta sen om den var sevärd för David vill ju också gå och se den.
Nu håller David på att laga mat, det är bra för jag är super hungrig. Tur att jag har en man som är så duktig på att laga mat.

Imorgon ska vi hem till Kevin och Ellens kompisar Matilda och Martin, deras föräldrar är trevliga så det blir nog roligt för oss också. Och i skolan ska vi träna på att mata varandra, det blir en upplevelse ;)


 Saknar min Sarah såå :(

Datakunskap med Excel

Sitter och håller på att göra diagram i Excel, men e så nervös för provet som vi ska ha efter lunch.. Jag kan inte ens hälften av allt :(
Men men vi får se hur det går..
Igår kom David hem med choklad till mig, så snällt. Det finns lite kvar hemma, så jag sitter och tänker på den lilla biten..
Den lär försvinna fort när jag kommer hem, höhö.

                          Min absolut favvo!!

 

Snart är det jul! Så härligt, barnen längtar redan fast det gör jag med ;)


Prooov imorgon.. Igen!

Idag har jag pluggat till provet som vi ska ha imorgon.. Det är ett stort prov och jag kan inte ens hälften. Men jag har ju iaf lite tid kvar att plugga. Idag var vi och lyssnade på nå föredrag på bibblan. Med vi menar jag och min klass. Det var nån mässa typ om personer som e gay och sånt.
Det var en kille/tjej som var där och pratade. Jag hade sett henne/honom förut på fråga Olle domumentären så det var lite roligt.
Jag var så sjukt hungrig för jag hoppade över lunchen och pluggade ist.
Men jag hade tur för när jag kom hem var maten klar. David hade lagat klyftpotatis med grönsaker med kött och sås. Så underbart gott var det.
Tack baby!!
               
                          
                                            Me n U fooevva


Nu har jag tagit ett långt varmt bad och det behövde jag verkligen. Inte för att jag luktade skunk utan för att jag behövde relaxa lite ;)
Nu måste jag börja plugga till provet. Önska mig lycka till för det lär jag behöva..


Ny vecka

Nu är det måndag, så det är ny vecka med nya tag.. Igår kände jag mig väldigt deppig men nu är det ny vecka med nya chanser??
Idag fick vi tillbaka provet som jag gjorde nar jag var sjuk och eländig. Jag fich G+ så jag är nöjd, trodde inte att jag skulle klara det provet.
Imorgon ska vi ha prov igen, det är ett stort prov med många olika saker att kunna. Känns ganska kört just nu men jag ska fortsätta plugga på och göra mitt bästa.

Igår eftermiddag var vi hemma hios mor och far och bakade peppakakar med barnen, det var roligt och mysigt.
Mamma har börjat sätta upp julgardiner och sånt. Det är lite fusk tycker jag, vi ska börja på lördagen innan första advent. Eller tidigast den veckan som första advent är iaf..

               

Söndag och allt känns bajs

Idag vaknade vi vid 10:00 och åt frukost, sen gjorde vi oss i ording. Med vi menar jag mig själ, Kevin och Ellen.
Sen när vi skulle ta på oss skor för att gå till kyrkan säger D att jag skulle städa köket... Pusst!
Då var det bara att skita i allt vi hade planerat och börja städa röran som hade blivit eftyer två bakningar som en viss person hade gjort.
Ellen hade bara en blöja så planen var att fort gå till mormor och morfar och byta blöjan. Men hon bajsade i blöjan så den planen funkade inte.
Nu är jag bara förbannad och less att allt går så jävla fel..

                        

Lördagsmys

David håller på att baka en Ställmästarkaka, det blir nå nytt. Det är en kaka med kakao och äppelmos, hm undrar hur det smakar. Men jag älskar ju choklad och äppelmos så det kanske kan bli en hitt??

Idag har jag städat i garderoben, gu vad mycket skit jag hade där. Nu är det fint i garderoben men rummet ser för hemst ut. Sen har jag tvättat kläder i 8 timmar.. Men nu känns det skönt att det är klart iaf.
Efter tvätten gick jag och gymmade lite i gymmet här i området :)

Nu ska vi ha mys och kolla på Tingeling och den förlorade skatten. Den vill barnen verkliegn så så vi får väl se om den är bra.
                  

Jag måste plugga till provet också! Åh det här kommer inte gå bra om jag inte börjar plugga!!

Tomteland

Igår var David och köpte biljetter till Tomteland i Mora. Den 28:e November åker vi med barnen till tomteland! Det kommer dom tycka blir roligt =D

Igår hade jag prov, vissa saker vet jag att jag hade fel på men jag hoppas inerligt att jag ska få Godkänt. Det blir så jobbigt att plugga till 2 prov nästa vecka. Helgen tillbringar jag till att plugga till tisdagens prov.

Nu mår jag mycket bättre! Det är skönt att vara frisk igen, så jag kan göra det jag måste göra..


Sjuk igen :/

Nu sitter jag hemma och har ont i halsen, huvet och mår illa.. Idag skulle vi börja med grupparbetet i skolan så det här känns lagom roligt. Imorgon måste jag till skolan för då har vi prov. Det känns som jag tappar taget om skolan. Allt gick så bra men nu glider allt bort.. Åhh :(((

Kevin och Ellen skulle igentligen vara hemma idag men dom fick gå till dagis för dom skulle ta kort. Hoppas att det går bra och att dom orkar med.

Jag har börjat köpa julklappar nu men jag har fortfarande mycket kvar.
Men jag har iaf köpt denna till Kevin



Fredag då rå

Idag är det fredag!! Snart ska man tillbaka till skolan, praktiken var jätte bra jag trivdes jätte mycket och kommer längta tillbaka. Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på faktiskt.. Jag måste nog plugga en del för att på onsdag ska i ha prov så det blir att hoppa in i skolböckena dirre.

Jag måste börja storsräda här hemma också, jag vill ju att det ska vara fint till jul. Det är inte så långt kvar till jul nu som man kan tro..
Jag börjar få lite panik för december jag vet inte hur vi ska få saker att gå runt utan studiebidrag!! Pust



Ha en super bra helg!

Så var det måndag igen

Idag är det måndag och jag ska snart gå iväg till praktiken. Idag jobbar jag från 12:00 till 21:00 men kommer nog ta en timmes rast om jag ska orka. Jag var ledig hela helgen så det var skönt iaf.
David och Ellen var i Stockholm men jag och Kevin stanade hemma för jag var så otroligt trött och Kevin velle vara hemma med mig.

I lördags var vi upp till morfars grav och tände ljus


Sen gick vi och hälsade på mormor på sjukhuset, hon ska få komma hem idag så det blir skönt för henne.




Tiden har verkligen gått fort!! Nu har jag bara 3 dagar kvar på praktiken. Sen blir det att råplugga till provet som jag har nästa vecka. Här är det snabba puckar.

RSS 2.0