Test idag

Nu har jag vart och lämnat småtrollen på dagis, påväg till Dagis sa Kevin "Nu vet jag varför det blåser idag, det är den som gör så att det blåser" Så pekade han på en lufttrumma eller vad det heter. Sånna som snurrar när det blåser, han trodde att det var den som gjorde vind och inte vinden som gjorde att den snurade. Han är så himmla härlig.

Nu kommer resten av bilderna från när Sarah och Lovah var här:

           


Nu kommer lite festbilder:


Innan vi drog till Åsa


Sarah innan vi drog

     
                                                          Jag och sarah innan <3  True Love

      
                                                                          Soulmates

                                  
                                 Give me a kiss                                                                                       *Kiss*

                     
                                                                            Haha flumm
 

                                  
              
                                                                    Det får bli den sista bilden!!! 

Idag ska jag göra ett test på komvux, det blir intressent då det var år och dar sen jag gick i nån skola. Vi hörs!!            

Komvux, dagis, parken...

Idag var jag en sväng på komvux och träffade en studievägledare, jag ska göra några test och se hur jag ligger till. Sen börjar jag förhoppningsvis att plugga i Januari.

Efter det var jag och hämtade pysslingarna på dagis, sen gick vi och lekte i parken en stund. Det var super varmt ute idag, härligt med lite värme för omväxlingskull. Underbarare barn än Kevin och Ellen kan man inte ha!
Efter parken gick vi hem och åt mellanmål, sen lekta barnen och jag städade jag lite. När David kom hem gjorde han uji, så då drack vi uji och åt mandazi. Nu sitter David och kollar på CNN och jag pratar med Sarah på msn, hon skickar alla våra bilder som vi tog när dom var här. När hon skickat klart ska jag lägga upp dom..

Nu har Sarah skickat bilderna, här kommer lite bilder från Sarah var här:Kevin och Lovah är lejon

       
Busungarna lekerBarnen åker racervagn

                                                      
Ellen och Lovah på stan                          Vackra Ellen                                       Påväg hem
Barnens chamgange 

     
Vi hade en riktig festNu måste jag tyvär lämna över datorn till David, jag får lägga ut restan av bilderna imorgon!!

Vi ses imorrn...
                   


Söndag kväll

Nu har jag lagt barnen att sova, men Ellen är fortfarande vaken i sängen och vill inte sova. Vilket är ganska föstårligt hon har ju haft så kul i helgen, så hon är fortfarande lite uppspelt. Det är kul att se var brosan och han kompis håller på med för bus. Hon har sprungit efter Lovah och Kevin hela helgen men haft svårt att hänga med i deras tempo.

Idag vinkade vi av Sarah och Lovah på tåget, det var tråkigt men samtidigt vet vi ju att om allt går som det ska ses vi om 3 veckor igen. Då blir det kanske bio med dom äldsta barnen.
 

Farväl Sarah och Lovah, men bara för nu!! Sen ses vi igen..


Imorgon är det måndag igen med allt ståhej och sjå. Barnen ska till dagis, men det är skönt att dom trivs så bra på det nya dagiset. Det börjar rulla på, nu väntar jag bara på att få börja jobba. Måtte jag hitte ett jobb snart.

Lite bilder på små-trollen:


Ellen, en gladfisKevin,en till gladfisFör några dagar sen bakade barnen kladdkaka med moster AlexOch så åt dom hemmagjord pizza


   


Seee yaaa

Åsas fest

Igår var vi många här hemma när vi vaknade. Det var jag,David,Kevin,Ellen,Alex,Sarah och Lovah. Efter frukosten gick vi till Ria och kollade på begangnade grejer. Sen drog vi oss in till stan. Vi gick på systemet och köpte jorgubbsvin och annat gott. Till barnen köpte vi chanpagne (alkohol fri). Sen drog vi hem och gjorde mat. Vi gjorde spaggetti och köttbullar. Eller vi, det var nog mer Sarah som gjorde det. Senare på kvällen drog vi hem till Åsa, hon hade en maskerad fest med tema 80tal/white trash. Vi hade det trevligt där, men vi var rätt tråkiga och drog oss tillbaka vid 1:00 nångång. Men David stannade där när vi gick och kom hem senare.


Så snygga strumpbyxor hade vi...Kevin och Lovah busar


Sarah och David på Åsas fest


Carro och JohannesLaddar upp mer bilder sen när jag har korten som vi tog med Sarahs kamera...

Godmorgon!

Nu är tjejerna här! Dom kom igår vid 21:00, så då gick jag och hämtade dom i stan. När vi kom hem så åt vi lite sen var det dax för barnen att sova. Vid 22 drog David till Goa en klubb i stan. Jag och Sarah satt uppe och pratade minnen och drack äppelvin som smakade kanel och vanilj. Det var en väldigt unik smak upplevelse.
Vi satt uppe till 1:00 nått sen tyckte vi det var dax att sova så vi skulle orka upp. Idag har vi ätit frukost och snart ska vi dra oss in till stan Lovah vill ha russin och Sarah behöver en lippsyl.

Lite bilder från igår:

             

Väntan...

Då är man klar med städningen, nu väntar jag bara på att bussen från skutskär ska komma fram till Gävle. Familjen sitter och äter kycklinggryta. Men jag väntar på Sarah och Lovah så dom slipper äta själva. Också har jag tagit ett härligt bad, underbart med badkar ju

En bild på Ellen när hon ritar, gullunge =D

En glad tjej som ritar!


Tack för att du tittade in!

Sarah och Lovah kommer!

Idag så gick vi upp och vid 9:00 och åt frukost allihop tillsamas. Sen gick vi och lämnade Kevin och Ellen på dagis.

    

Sen drog jag och David vidare till arbetsförmedlingen, måste hitta ett jobb snart fan. Sen åt vi luch hemma hos mamma. Sen vid två var det dax att hämta Kevin och Ellen från dagis. Senare ikväll kommer Sarah och Lovah hit och hälsar på oss. Det var super länge sen vi träffade dom nu!

Här kommer några bilder på Kevin och Lovah!!


           

Nä nu måste jag gå och städa tills dom kommer. Hej då tills nästa gång!!!

RSS 2.0